Elérhetőségek

Papp & Pezenhófer Kft.

9700 Szombathely,
Rumi út 10.
Telefon:
94/465-110
Fax: 94/465-110
E-mail:
info@pape.hu

Villamos hálózatok tervezése és szerelése

A villamos hálózat megfelelő kivitelezésének alapja a pontos tervezés, melyet megelőz az egyéni igények és elképzelések figyelembevétele. A személyre szabott tervezés célja, hogy az elektromos kábelezést már az alapszerelés alkalmáva úgy kialakítani, hogy az az Ön majdani igényeivel és a legmodernebb eszközökkel is lépést tarthasson, hiszen az új technológiák jelentősen befolyásolhatják az elektromos hálózat kialakítását.

Önnek csak annyi a feladata, hogy meghatározza a berendezések, készülékek helyét, a többit bízza a tervezőre! Sok olyan jó tervező létezik, aki elképzeléseinket képes papírra vetni, de vajon

A biztonság saját érdekünk. Amikor új házba vagy lakásba költözünk, a legfontosabb, hogy minden esetben megbízható, referenciákkal rendelkező szakembereket válasszunk.

Gyenge és erősáramű villamos hálózatok tervezése és kivitelezése:

Villamos hálózat tervezés szolgáltatásunk magában foglalja a közterületi hálózatépítés teljes spektrumát, legyen szó ipari- vagy magánlétesítményről, kis-és nagyberuházó számára. A Papp & Pezenhófer Kft. vállalja a munkafolyamatok összes fázisát.

Mikor kell elkezdeni a villamostervezést?

A villanytervezést lehetőleg minél hamarabb az építészeti tervek elfogadását követően érdemes elkezdeni, hogy elegendő idő legyen az igények felmérésére és az átgondolt, gondos tervezésre illetve a villanyszerelés kivitelezésének előkészítésére.


« Vissza az előző oldalra!

Papp & Pezenhófer Kft. - Magyar